Sponsoring

In het pinksterweekend, van 18 tot en met 20 mei 2013, zal de jaarlijkse RopaRun plaatsvinden. Na het grote succes in 2007, 2008, 2009, 2010, 2011 en 2012 zal ook aan deze editie van de langste estafetteloop ter wereld (530km van Parijs naar Rotterdam) het team “Vrienden van Flakkee” weer deelnemen. De motivatie is het deelnemen aan een sportief avontuur en het inzamelen van geld ten behoeve van Stichting Roparun. Stichting Roparun heeft als motto: “trachten leven toe te voegen aan de dagen, waar geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven’. Stichting Roparun richt zich op goede doelen die de kwaliteit van het leven van (terminale) kankerpatiënten verbeterd.
Enkele voorbeelden zijn :

Het team
De oorsprong van het team “Vrienden van Flakkee” ligt op het Zuid-Hollandse eiland Goeree Overflakkee. Het team heeft naast het volbrengen van de monstertocht ook het inzamelen van donaties voor de goede doelen van de Roparun (o.a. Sophia Kinderziekenhuis) hoog in het vaandel staan.

Uw bijdrage:
De totale opbrengst van Roparun 2012 bedroeg ruim €5,7 miljoen. Een prachtig bedrag waar veel goede doelen mee gesteund kunnen worden. Ook in 2013 zal de volledige opbrengst ten goede komen aan de palliatieve zorg. Wij hopen u als onze sponsor te mogen begroeten!

Mocht u na het lezen geïnteresseerd zijn geraakt, wilt u meer informatie of wilt u ons op een of andere manier, financieel of materieel steunen neem dan contact op met Teamcaptain:
Wim der Weduwen tel nr. 06-53143512
roparunvriendenvanflakkee@gmail.com

Met vriendelijke groet, Het “Vrienden van Flakkee” Roparun Team.

Copyright 2016 Vrienden van Flakkee